Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Στο Harvard Kennedy School ο Μπαν Κι Μουν -Προσκεκλημένος της Γιάννας Αγγελοπούλου

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα υποστήριξης εκλεγμένων ηγετών και προσωπικοτήτων που αποχωρούν από το αξίωμά τους, το οποίο δημιουργήθηκε με τη στήριξη της κ. Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη, η οποία μεταξύ άλλων είναι μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης της σχολής Κένεντι του Χάρβαρντ.

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στη σχολή όπου έχω έντονες αναμνήσεις από τότε που ήμουν φοιτητής», ο πρώην γ.γ. του ΟΗΕ, κάνοντας λόγο για μία θαυμάσια ευκαιρία για ανασκόπηση των ετών που πέρασε σε δημόσια αξιώματα αλλά και να συνδεθεί με φοιτητές της κοινότητας του Χάρβαρντ.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ο Μπαν Κι Μουν θα επιστρέψει στο Χάρβαρντ. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία για τη συνεργασία του με ακαδημαϊκούς και φοιτητές, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να ανταλλάξει ιδέες και να μοιραστεί τα πολύτιμα μαθήματα που αποκόμισε από την κοινότητα του Χάρβαρντ», δήλωσε από την πλευρά της η κ. Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, κάνοντας λόγο για μια πολύτιμη ευκαιρία.

Tags
Back to top button