Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στο άβατο των Εξαρχείων το χυτήριο του Ριχάρδου – Ελιωναν τον χρυσό μακριά από την ΕΛ.ΑΣ.

Η εφευρετικότητα των μελών του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού προκειμένου να αποφύγουν τις Αρχές και να συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση έχει εντυπωσιάσει την ΕΛ.ΑΣ.

Ενδεικτικό είναι πως το κύκλωμα είχε στήσει το χυτήριο για να λιώνει τον χρυσό σε ακίνητο στο άβατο των Εξαρχείων. Εκεί θεωρούσαν πως θα εξασφάλιζαν την απουσία της αστυνομίας, αφού οι αστυνομικοί δεν θα ήταν εύκολο ούτε να προσεγγίσουν, ούτε να παρακολουθήσουν τα μέλη της οργάνωσης.

Ο χώρος εξωτερικά δεν έφερε κάποια επωνυμία, ή κάτι άλλο αναγνωριστικό, παραπέμποντας σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, με γκράφιτι στην πρόσοψη. Σύμφωνα με πληροφορίες, λειτουργούσε καθημερινά εκτός Κυριακής, συνήθως από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Εκεί έλιωναν τον χρυσό που συγκέντρωνε το δίκτυο καταστημάτων του γνωστού ενεχυροδανειστή Ριχάρδου και τα έκαναν σε μορφή πλακών χρυσού σκραπ. Την τήξη πραγματοποιούσαν τρία μέλη του κυκλώματος.

Tags
Back to top button