Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Στις 24 Φεβρουαρίου θα συναντηθούν στην Γενεύη ο Σ.Λαβρόφ με τον Α.Μπλίνκεν

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ ανακοίνωσε στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της Ρωσίας ότι η συνάντησή του με τον Αμερικανό ομόλογο του Άντονι Μπλίνκεν προγραμματίζεται για τις 24 Φεβρουαρίου στην Γενεύη.

«Με τη δική σας έγκριση, αυτή η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για αυτή την εβδομάδα στις 24 Φεβρουαρίου στη Γενεύη», δήλωσε ο Σ. Λαβρόφ στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της Ρωσίας, προεδρεύοντος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Η Δύση προσπαθεί να δημιουργήσει «ανυπέρβλητη αντιπαράθεση» μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ

Οι χώρες της Δύσης προσπαθούν να δημιουργήσουν μια σχεδόν ανυπέρβλητη αντιπαράθεση μεταξύ Ρωσίας και Βορειοατλαντικής συμμαχίας, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ κατά την έναρξη των συνομιλιών που είχε στην Μόσχα με τον Σύρο ομόλογό του Φάισαλ Μεγκντάτ, τονίζοντας ότι οι ηγεσίες των δύο χωρών δεν θα επιτρέψουν στην Δύση να υπονομεύσει τις στρατηγικές σχέσεις Ρωσίας-Συρίας.

«Η κατάσταση στον κόσμο εξελίσσεται γρήγορα, αυτό αφορά μεταξύ άλλων και την βόρειο Αφρική και τα ζητήματα της Μέσης Ανατολής, συμπεριλαμβανομένης και της διευθέτησης του συριακού ζητήματος. Προς μεγάλη μας λύπη, τις δικές μας προσπάθειες που κάνουμε μαζί και οι οποίες στοχεύουν στην εφαρμογή της απόφασης 2254 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, επηρεάζει η ατμόσφαιρα που αυτή τη στιγμή καλλιεργούν οι δυτικοί μας συνάδελφοι, προσπαθώντας να δημιουργήσουν μία σχεδόν ανυπέρβλητη αντιπαράθεση μεταξύ της Ρωσίας και της δυτικής συμμαχίας», δήλωσε ο Λαβρόφ.

Ο Λαβρόφ είπε ότι «αναμφισβήτητα δεν θα επιτρέψουμε, ώστε τέτοιου είδους απόπειρες να υπονομεύσουν τις ικανότητές μας να επιτυγχάνουμε συγκεκριμένα αποτελέσματα, ή να επηρεάσουν αρνητικά την ανάπτυξη των πλέον στενών στρατηγικών σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και Συρίας».

Tags
Back to top button