Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Στηρίζει το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος στο ΟΑΚΑ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Πρόκειται για ένα μεγαλόπνοο σχέδιο, καθώς οι άνθρωποι του μπασκετικού Παναθηναϊκού στοχεύουν στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας που θα θυμίζει παλιές εποχές, με 65.000 φιλάθλους στις εξέδρες, προκειμένου να υποδεχθούν τη νέα ομάδα που δημιουργεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, λίγο πριν το επίσημο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Η «πράσινη» ΠΑΕ τονίζει πως είναι απόλυτα πρόθυμη να συνδράμει στην υλοποίηση αυτής της καινοτόμου ιδέας.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ποδοσφαιρικής ομάδας καθιστούν σαφές πως στηρίζουν κάθε ενέργεια που προωθεί την ενότητα του συλλόγου και τη συστράτευση όλων των τμημάτων του.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της έμπρακτης βοήθειας, η ΠΑΕ προτίθεται να ζητήσει από τη Super League, κατά τη διαδικασία της κλήρωσης του πρωταθλήματος, τη χρήση κλειδαρίθμου ώστε η ποδοσφαιρική ομάδα να αγωνιστεί εκτός έδρας τις ημέρες εκείνες, διευκολύνοντας έτσι τη διεξαγωγή του μεγάλου αυτού αθλητικού γεγονότος.

Tags
Back to top button