Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Πτολεμαΐδα ο νικητής του Τζόκερ– Κέρδισε πάνω από 18,6 εκατομμύρια σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Την πιο μεγάλη έκπληξη της ζωής του έζησε τυχερός του Τζόκερ στην Πτολεμαΐδα, καθώς σήμερα πρωί Δευτέρας ξύπνησε εκατομμυριούχος.

Ο μεγάλος νικητής της χθεσινής κλήρωσης του Τζόκερ, που κέρδισε περισσότερα από 18,6 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη κατηγορία, δοκίμασε την τύχη του σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Πτολεμαΐδας.  

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για κάποιον πράκτορα ΟΠΑΠ, από το να βρεθεί στο καταστήματα του νικητής ενός τόσο μεγάλου ποσού. Μην ξεχνάμε πως ο χθεσινός υπερτυχερός του Τζόκερ κέρδισε ένα έπαθλο ρεκόρ, το δεύτερο μεγαλύτερο στην ιστορία του παιχνιδιού», τονίζει ο Σαμουήλ Κουντουρατζόγλου, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ, που βρίσκεται στην οδό Παυλίδη-Αδαμοπούλου & Κωνσταντινουπόλεως 31.

«Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Από χθες το βράδυ δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε τα τηλέφωνα, τόσο στο πρακτορείο όσο και στο προσωπικό μου κινητό. Πιστεύω πως και τις επόμενες ημέρες ολόκληρος ο νομός Κοζάνης θα μιλάει για τον νικητή των 18,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Εύχομαι στον μεγάλο τυχερό να έχει πάντα την υγεία του και να διαχειριστεί το ιστορικό έπαθλο με σύνεση. Πιστεύω πως θα κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα, δεν θα ξαναπάει στη δουλειά και ετοιμάζεται ήδη για μόνιμες διακοπές».

Το ραντεβού με την τύχη

Σχετικά με το «χρυσό» δελτίο των 18.694.681,21 ευρώ, ο κ. Κουντουρατζόγλου αναφέρει: «Η θεά τύχη έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο σε αυτή την μεγάλη επιτυχία, καθώς ο νικητής είχε επιλέξει τυχαίους αριθμούς. Από κει και πέρα, στο δελτίο είχαν συμπληρωθεί 23 στήλες, με τυποποιημένο σύστημα. Αναμφίβολα ο υπερτυχερός δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τους αριθμούς από την χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ».

Τους 147 έφτασαν οι τυχεροί 5άρηδες

Εκτός από  το έπαθλο ρεκόρ που κέρδισε ο υπερτυχερός στην Πτολεμαΐδα, στη χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ βρέθηκαν ακόμα 3 νικητές στη δεύτερη κατηγορία. Μέχρι σήμερα, το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ έχει αναδείξει συνολικά 147 τυχερούς 5άρηδες, οι οποίοι  με 5 σωστές προβλέψεις αριθμών, έχουν κερδίσει από 100.000 ευρώ ο καθένας.

Tags
Back to top button