Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

Στην Αθήνα ο Ν.Αναστασιάδης - Τον υποδέχτηκε στον «Ελ.Βενιζέλος» ο Χ.Τεντόμας

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Ο Κύπριος Πρόεδρος αφίχθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το απόγευμα της Κυριακής και την υποδοχή του εκ μέρους του δήμου Αθηναίων ανέλαβε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Χρήστος Τεντόμας.

Με αφορμή την ιδιωτική επίσκεψη του Κύπριου Προέδρου στην Αθήνα, ο Δήμος Αθηναίων θα παραθέσει τιμητική εκδήλωση προς τιμήν του βράδυ της Δευτέρας, ενώ ο Νίκος Αναστασιάδης αναμένεται να συναντήσει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Τεντόμας αφού υποδέχθηκε θερμά τον κ. Αναστασιάδη στο αεροδρόμιο, τον συνόδευσε στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει.

Στο πλευρό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηνών βρίσκονταν οι δύο υιοί του, με την οικογένεια Τεντόμα να εκπροσωπεί επάξια επάξια τον Δήμο Αθηναίων, στην επίσημη υποδοχή του Κύπριου Προέδρου.

Το απόγευμα της Δευτέρας σε ειδική τελετή στο αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης θα απονείμει στον Νίκο Αναστασιάδη το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως των Αθηνών.

Η απόφαση για την απονομή ελήφθη από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας: «σε αναγνώριση - όπως αναφέρεται σε αυτήν - των μέχρι σήμερα προσπαθειών του για την ειρηνική επανένωση της αδελφής Κύπρου, προς όφελος του συνόλου του Κυπριακού λαού, την κραταίωση των ακατάλυτων και άρρηκτων ελληνοκυπριακών δεσμών, την σταθερή υπεράσπιση των δημοκρατικών και ανθρώπινων αξιών που μας ενώνουν, την προσήλωση του στο όραμα μιας Ευρώπης της αλληλεγγύης, της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής και την ακλόνητη δέσμευση του για την επικράτηση της ειρήνης και της ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο και παγκόσμια, με βάση τις αρχές του διεθνούς δικαίου».
 

Tags
Back to top button