Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Στην Αρχιεπισκοπή ο πρίγκιπας Κάρολος – Συνάντηση με τον Ιερώνυμο (βίντεο)

Στην Αρχιεπισκοπή βρίσκεται ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος όπου αυτή την ώρα συναντάται με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Ο πρίγκιπας Κάρολος προσήλθε στην επισκοπή στις 10 ακριβώς, όπως ήταν το προγραμματισμένο ραντεβού.

Μόνος, χωρίς τη συνοδεία της δούκισσας της Κορνουάλης, Καμίλας.

Ο κ. Ιερώνυμος αφού καλωσόρισε τον πρίγκιπα Κάρολο μίλησε για το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας και τους δεσμούς της χώρας μας με τη Μεγάλη Βρετανία.

Στη συνέχεια ο κ. Ιερώνυμος έδωσε στον πρίγκιπα ρόλο το δώρο του, μια εικόνα.

Ο πρίγκιπας Κάρολος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Ιερώνυμο για τη θερμή υποδοχή.

«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που με δεχτήκατε σε αυτό το χώρο και είναι μεγάλη χαρά για μένα που σας συναντώ. Όπως έχω ήδη αναφέρει έχω επισκεφθεί το Άγιο Όρος σε διάφορες περιστάσεις και πολλές μονές στη Ρουμανία. Και έχοντας κάνει αυτό έχω αποκτήσει μια ιδιαίτερα εκτίμηση για τις παραδόσεις της ορθόδοξης εκκλησίας. Και γνωρίζω επίσης ότι υπό την ηγεσία σας έχουν γίνει πολλά μέσω της Αποστολής για να βοηθηθούν οι άνθρωποι στην Ελλάδα που αυτή την εποχή το έχουν ανάγκη. Και αν μου επιτρέπεται είμαι πολύ συγκινημένος με τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις ανάγκες αυτών των ανθρώπων ανεξάρτητα αν προέρχονται από την Ελλάδα ή από άλλες χώρες. Και όπως με ακούσατε να λέω χθες το βράδυ ελπίζω και εγώ με τον δικό μου τρόπο να προσφέρω στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνθρωποι μέσω μιας δικής μου φιλανθρωπικής οργάνωσης. Θα μεταφέρω το μήνυμά μου στον αρχιεπίσκοπο του Κάντεμπέρι και πιστεύω ότι και εκείνος θα θελήσει να επισκεφθεί την Ελλάδα. Είμαι εξαιρετικά υπόχρεος για την θερμή υποδοχή σας και το δώρο που μου κάνατε. Φοβάμαι το δικό μου δώρο δεν είναι εξίσου επαρκές».

Tags
Back to top button