Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη θέση του συνοδηγού καθόταν ο γιος του Γρίβα τη στιγμή της εκτέλεσης – Τι είπε στην ψυχολόγο που τον παρακολουθεί

Μπροστά στα μάτια του είδε τον πατέρα του να πέφτει νεκρός ο 11χρονος γιος του Βασίλη Γρίβα ο οποίος καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού.

Η εμπειρία που βίωσε το παιδί είναι τραυματική και δεν σταματάει να αναρωτιέται τι έχει συμβεί όπως αποκαλύπτει στην Espresso η ψυχολόγος που παρακολουθεί τον 11χρονο, Ελπίδα Γεωργακοπούλου.

«Δυστυχώς, το παιδί είδε τον πατέρα του να δολοφονείται γιατί καθόταν δίπλα του στο αυτοκίνητο και τα έζησε όλα καρέ καρέ. Περιέγραψε ότι ο δράστης ήρθε μπροστά του από το παρμπρίζ, έριξε μια σφαίρα και στη συνέχεια πήγε στο πλάι από το παράθυρο του μπαμπά του και τον σκότωσε. Ο πατέρας του δεν πρόλαβε να του μιλήσει, δεν πρόλαβαν να ανταλλάξουν κουβέντες, το παιδί άνοιξε την πόρτα και με τα ρούχα ποτισμένα με αίμα έτρεξε να ζητήσει βοήθεια από τους δασκάλους».

Ο ανήλικος γιος του Γρίβα είναι τρομαγμένος και έχει αρκετές απορίες για το θάνατο του πατέρα του.

Tags
Back to top button