Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή 55χρονος για παρενόχληση 4χρονης – Είχε επιτεθεί με κατσαβίδι στον παππού της

Στη φυλακή επιστρέφει ένας 55χρονος που παρενοχλούσε για τρία ολόκληρα χρόνια ένα ανήλικο κορίτσι που, τότε, ήταν τεσσάρων ετών, ενώ έφτασε στο σημείο να στέλνει μέχρι και γράμματα με σεξουαλικό περιεχόμενο στο σπίτι της. 

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατ' εξακολούθηση. Το δικαστήριο αποφάσισε να εκτίσει το σύνολο της ποινής του και έτσι ο 55χρονος επιστρέφει στη φυλακή. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 55χρονος γνώριζε την ανήλικη και την οικογένειά της καθώς διέμενε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι απέναντι από το δικό τους. Αρχικά φαίνεται ότι ξεκίνησε να παρενοχλεί το κορίτσι που -τότε- ήταν τεσσάρων ετών, στέλνοντας γράμματα ερωτικού περιεχομένου που απευθύνονταν σε εκείνη. 

Παρά το γεγονός ότι οι γονείς της ανήλικης απευθύνθηκαν στις Αρχές ο κατηγορούμενος δε πτοήθηκε και συνέχισε να παρενοχλεί την ανήλικη. Η οικογένεια του κοριτσιού υπέβαλε μήνυση εναντίον του όταν αντιλήφθηκαν ότι δεν σταματούσε την αρρωστημένη πράξη του η οποία διήρκησε τρία ολόκληρα χρόνια. 

Ο 55χρονος, ο οποίος έχει ποινικό παρελθόν, συνελήφθη τον περασμένο Νοέμβριο όταν επιτέθηκε και τραυμάτισε με κατσαβίδι τον παππού της ανήλικης, ύστερα από φραστικό επεισόδιο που είχε μαζί του, καθώς συνέχιζε να παρενοχλεί το παιδί. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση του έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. 

Στην απολογία του ο 55χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι δεν έχει πειράξει ποτέ την ανήλικη.

Tags
Back to top button