Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Στέλεχος της αλβανικής κυβέρνησης συνελήφθη για τη ληστεία στο σπίτι του Μπενζεμά το 2019!

Στέλεχος της αλβανικής κυβέρνησης συνελήφθη για... τη ληστεία στο σπίτι του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά!

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca, η αλβανική αστυνομία, σε συντονισμένη επιχείρηση με την Ιντερπόλ, συνέλαβε τον «αρχηγό της διάρρηξης» στο σπίτι του Καρίμ Μπενζεμά, που σημειώθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2019, και ενώ ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στο κλασικό ντέρμπι της ομάδας του στη Μαδρίτη με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα.

Ο υπεύθυνος για τη διάρρηξη φαίνεται ότι είναι ο Alfred Prodani, ανώτερος αξιωματούχος της αλβανικής κυβέρνησης, ο οποίος είναι διευθυντής της δημόσιας εταιρείας ύδρευσης στην περιοχή Kurbin τα τελευταία εννέα χρόνια!

Νότια Σερβία: Γιατί δεν εκλέχθηκε κανένας Αλβανός στην Κοιλάδα του Πρέσεβο

Ο ίδιος μπορεί να εμπλέκεται και στη ληστεία σε ακόμη 40 σπίτια στην Ισπανία από το 2013, ενώ η σύλληψή του στην πόλη Λακ επήλθε έπειτα από σχετικό αίτημα των ισπανικών αρχών. Ο ίδιος, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες.

Πάντως, η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει σάλο στη γειτονική χώρα, ενώ η εφημερίδα «Albanian Daily News» υπενθυμίζει ότι το 2019 ο Σαλί Μπερίσα, πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, κατηγόρησε ευθέως τον Προντάνι ως υπεύθυνο για αυτές τις κλοπές.

«Έκλεψε τον Μπενζεμά και τον έχουν έκαναν διευθυντή. Αν καταφέρει να ληστέψει τον Μέσι, τότε θα τον κάνουν υπουργό», σχολιάζουν μέλη της αλβανικής αντιπολίτευσης...

 

Tags
Back to top button