Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σπυράκη: Να καταθέσει η κυβέρνηση ενιαία πρόταση για το Σκοπιανό

Να καταθέσει η κυβέρνηση ενιαία πρόταση για το Σκοπιανό ζήτησε σε συνέντευξή της στον Real Fm η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη. 

Η κ. Σπυράκη πρόσθεσε ότι η ενιαία πρόταση αποτελεί προϋπόθεση για να συνεχιστεί ο δημόσιος διάλογος για το θέμα.

«Δεν μπορούμε να επιχειρήσουμε να διευκολύνουμε την κυβέρνηση εάν οι δύο εταίροι της έχουν διαφορετική θέση», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.

Επανέλαβε ότι η θέση της ΝΔ είναι εκείνη που εκφράστηκε στο Βουκουρέστι το 2008: σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις.

Ερωτηθείσα για το αν η ΝΔ -εφόσον κερδίσει τις επόμενες εκλογές- θα επιδιώξει συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής, η κ. Σπυράκη είπε ότι «η ΝΔ θα είναι ο κορμός της επόμενης κυβέρνησης, είναι κοντά στην αυτοδυναμία αλλά σε κάθε περίπτωση θα επιδιώξει ευρύτερες συναινέσεις. Εκτίμησε ότι μετά τις εκλογές θα βρεθούν συνομιλητές να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου.

Το πότε θα γίνουν εκλογές είναι επιλογή της κυβέρνησης, είπε ακόμη η κ. Σπυράκη, και πρόσθεσε ότι το νωρίτερο το καλύτερο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Tags
Back to top button