Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπείρα είχε κάνει "φύλλο και φτερό" τα σπίτια σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική-Βίντεο ντοκουμέντο

Τρία σπίτια σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής διέρρηξαν τον Φεβρουάριο του 2023 τρεις άνδρες αλβανικής καταγωγής-Λεία τους ήταν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ σε μία περίπτωση αφαίρεσαν και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, οι δράστες ηλικίας 32, 35 και 42 ετών χρησιμοποίησαν για τη δράση τους το κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε σε περιοχή της Καβάλας, ενώ σε μία από τις τρεις διαρρήξεις δεν πτοήθηκαν ούτε από το γεγονός πως ο ένοικος του σπιτιού βρισκόταν εντός αυτού!

Στο βίντεο – ντοκουμέντο από τη δράση της σπείρας που δημοσιεύει το thestival αποτυπώνεται το «χτύπημα» των διαρρηκτών σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στις 13 Φεβρουαρίου του 2023.

Δείτε το βίντεο:

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης από το εσωτερικό της οικίας, οι δράστες ψάχνουν με χειρουργικές κινήσεις σε πιθανά σημεία όπου ενδεχομένως θα βρουν τη λεία τους. Οι δράστες κινούνται στους χώρους του σπιτιού έχοντας ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Για να μην χάσουν χρόνο, χωρίζονται και ο καθένας ψάχνει σε διαφορετικό χώρο του σπιτιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το συγκεκριμένο σπίτι οι δράστες κατάφεραν να σηκώσουν κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ.

Σε βάρος των τριών Αλβανών σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση – συμμορία και διακεκριμένες κλοπές. Σημειώνεται ότι ο 32χρονος και ο 35χρονος είναι ήδη κρατούμενοι σε καταστήματα κράτησης για παρόμοια αδικήματα.

Tags
Back to top button