Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Σπανούλης: «Δεν θα πετυχαίναμε τόσα πολλά με τον Ολυμπιακό αν δεν ήμασταν οικογένεια!»


Ήταν μία τελετή, η οποία προέταξε τα σημαντικότερα συστατικά στοιχεία που καθόρισαν την σχέση των «ερυθρολεύκων» με τον μεγαλύτερο μπασκετμπολίστα που φόρεσε την φανέλα τους. Λαμπερή και συνάμα λιτή, αλλά με ουσιαστικό περιεχόμενο και «ακούμπησε» όλες τις αξίες που σημάδεψαν την πορεία του μεγάλου “Kill Bill”.

Κατά συνέπεια, ήταν αδύνατον να μην αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές του. Ειδικότερα όταν είδε τα έξι παιδιά του να πατάνε το κουμπί για την απόσυρσης της φανέλας του με το νο7, μία για πάντα στην οροφή του Σταδίου «Ειρήνης και Φιλίας».

«Είναι αλήθεια ότι η αξία της οικογένειας αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της μπασκετικής κουλτούρας και κληρονομιάς που έχει αφήσει η σπουδαία διαδρομή της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού! Και για μένα, όμως, σημαίνει τα πάντα – είναι όλη μου η ζωή – και χωρίς την στήριξή της, δεν θα μπορούσα να πετύχω τίποτε απ' όλα όσα καταφέραμε με την βοήθεια των συμπαικτών, του staff και του οργανισμού. Οπότε, είναι δεδομένο ότι αυτό το στοιχείο μας ένωσε ακόμη περισσότερο και χαίρομαι πολύ αν αυτό το μήνυμα πέρασε και προς τα έξω μέσα από την πανέμορφη αυτή την τελετή.», μας είπε ο Σπανούληςλίγο ολοκληρώσει τις ατελείωτες ευχαριστίες προς τους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ και αποχωρήσει για το σπίτι με όλη του οικογενειακώς.

Tags
Back to top button