Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σουηδία: Οργή για υπαίθριο τζαμί σε πάρκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Παρασκευή, ένα εξωτερικό τζαμί διοργανώθηκε και πάλι με μουσουλμανικά μεγάφωνα να ακούγονται στα αραβικά στο δημοφιλές και αρχαίο πάρκο πηγών του Ronneby. Κάτοικοι που επισκέφτηκαν το πάρκο εκφράζουν την απογοήτευσή τους για την εξέλιξη και αναρωτιούνται επίσης γιατί δεν εμφανίστηκε ούτε μια γυναίκα στην εκδήλωση.

Ο Ισλαμικός Πολιτιστικός Σύλλογος στο δήμο Blekinge προωθεί τις θέσεις του και τώρα αναγκάζει τους επισκέπτες του πάρκου να ακούσουν προσευχές στην αραβική γλώσσα. Το πάρκο, το οποίο στο παρελθόν έχει κερδίσει βραβεία ως το πιο όμορφο της Σουηδίας και χαρακτηρίζεται ως η υπερηφάνεια και το μεγαλύτερο αξιοθέατο του Ronneby, θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή έως τα τέλη Σεπτεμβρίου ως υπαίθριο τζαμί.

Την Παρασκευή, ο κάτοικος του Ronnebyn, Τόμας Λούντμπεργκ, επισκέφθηκε το πάρκο πηγαδιών για να τεκμηριώσει τις δραστηριότητες. Στο πάρκο, μίλησε με μια άλλη κάτοικο του Ronneby, η οποία εξέφρασε την απογοήτευσή της για την εξέλιξη και επίσης επικρίνει ότι πάρα πολλοί Σουηδοί δεν τολμούν ανοιχτά να πουν τι πραγματικά πιστεύουν.

- Είναι πολύ καλό. Νιώθω άσχημα μόλις το βλέπω. Πρέπει να κατέβω εδώ και να το δω με τα μάτια μου. Νομίζω ότι απέτυχαν εντελώς όσον αφορά την ένταξη και τη μετανάστευση εδώ.

- Οι άνθρωποι είναι τόσο γαμ... δειλοί, αι δεν λένε απλώς τι σκέφτονται.Δεν με πειράζει να πω τι σκέφτομαι αλλά ρωτώ περισσότερο πού είναι όλες οι γυναίκες κάπου εδώ;

 

 

Tags
Back to top button