Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σουηδία: Εστιατόριο θα σερβίρει μόνο έναν πελάτη εξαιτίας κορονοϊού

Ένα ιδιαίτερο νέο έρχεται από την Σουηδία, καθώς εστιατόριο ετοιμάζεται να εξυπηρετήσει μόνο έναν πελάτη την ημέρα.

Συγκεκριμένα, ο πελάτης αυτός θα απολαμβάνει το γεύμα του στη μέση ενός χωραφιού και το φαγητό του θα σερβίρεται μέσω μιας τροχαλίας κι ενός καλαθιού.

Το εστιατόριο, που ονομάζεται Μπορντ φορ εν (δηλαδή τραπέζι για έναν) θα ανοίξει στις 10 Μαΐου και θα λειτουργεί μέχρι την 1η Αυγούστου. Η ιδέα ανήκει στο ζευγάρι Ράσμους Πέρσον και Λίντα Κάρλσον.

Η Κάρλσον είναι σεφ και σκέφτηκε τη δημιουργία ενός εστιατορίου που θα προσφέρει ασφάλεια εν μέσω πανδημίας. Η συνταγή είναι απλή και περιλαμβάνει ένα μονό τραπέζι, μια καρέκλα, στη μέση ενός χωραφιού στο Βάρμλαντ της Σουηδίας. Αντί για σερβιτόρους, το φαγητό θα φτάνει κατευθείαν από την κουζίνα στο τραπέζι σε καλάθι που κρέμεται σε σχοινί.

«Θέλουμε να είμαστε σε θέση να επικεντρωθούμε σε αυτόν τον μοναδικό επισκέπτη κατά την προετοιμασία του γεύματος. Αλλά επίσης, είναι ένας τρόπος για να εξασφαλίσουμε ότι θα είναι μια εμπειρία απαλλαγμένη από τον κίνδυνο του κορονοϊού», επισημαίνει η ίδια. Σίγουρα, πρόκειται για μία καινοτόμα ιδέα.

 

Tags
Back to top button