Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σουδάν: Πέρασμα προς τη Λιβύη για εκατοντάδες μισθοφόρους

Ο εκπρόσωπος των σουδανικών δυνάμεων ταχείας υποστήριξης είπε ότι τα στρατεύματά τους συνέλαβαν εκατοντάδες ανθρώπους που ήταν στο δρόμο τους προς τη Λιβύη για να πολεμήσουν για ένα από τα μέρη στη σύγκρουση της βορειοαφρικανικής χώρας, συμπεριλαμβανομένων αλλοδαπών, κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους.

Ο Ταξίαρχος Jumaa Jamal Adam είπε την Τρίτη, ότι οι δυνάμεις ταχείας υποστήριξης «κατάφεραν να συλλάβουν 576 άτομα, 243 εκ των οποίων συνελήφθησαν στο Al-Fasher, στη Nyala και στην Al-Geneina τον Φεβρουάριο του 2020, οι οποίοι ήταν στο δρόμο τους για τη Λιβύη για να εργαστούν με τα μέρη της σύγκρουσης με αντάλλαγμα 20.000 λίρες το μήνα.

Επισήμανε ότι είχαν συλλάβει 122 άτομα στο Βόρειο Νταρφούρ, που ήταν καθοδόν για τη Λιβύη για να εργαστούν ως μισθοφόροι τον Ιούνιο, υποδεικνύοντας ότι δικάστηκαν βάσει του νόμου έκτακτης ανάγκης με ποινή φυλάκισης 6 μηνών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sudan Tribune.

Αποκάλυψε ότι, τον Ιούλιο του 2020, 160 άτομα, συμπεριλαμβανομένων Σύριων, συνελήφθησαν στο Βόρειο Νταρφούρ ενώ πήγαιναν στη Λιβύη, και τον Σεπτέμβριο, 41 άτομα συνελήφθησαν στο Δυτικό Νταρφούρ, συμπεριλαμβανομένων 4 παιδιών.

Ο εκπρόσωπος αποκάλυψε ότι βρήκαν το άτομο που πλαστογράφησε επίσημη επιστολή, ισχυριζόμενος ότι έστειλε 1.200 στοιχεία ταχείας δύναμης υποστήριξης για να πολεμήσουν στη Λιβύη, εξηγώντας ότι οι νομικές διαδικασίες εναντίον του ήταν περιορισμένες, καθώς διαμένει εκτός της χώρας.

Tags
Back to top button