Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σούνακ: Ζήτησε από τον Νετανιάχου να ανοίξει τη μεθοριακή διάβαση Κερέμ Σαλόμ - Το Λονδίνο ανησυχεί για τη Ράφα

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ χαιρέτισε τις προσπάθειες της Ιορδανίας να ρίξει από αέρος ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας, ανέφερε το γραφείο του μετά τη συνάντηση που είχε με τον βασιλιά Αμπντάλα στη Ντάουνινγκ Στριτ νωρίτερα σήμερα Πέμπτη.

Ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη δημόσια τηλεόραση της Ιορδανίας δείχνει τον μονάρχη, μέσα σε ένα αεροπλάνο, να συμμετέχει στην αερομεταφορά εφοδίων για τα νοσοκομεία εκστρατείας στον παλαιστινιακό θύλακα.

«Ο πρωθυπουργός χαιρέτισε τις καινοτόμες προσπάθειες της Ιορδανίας να παραδώσει βοήθεια στη Γάζα από ξηράς και αέρος και υπογράμμισε το έργο του Ηνωμένου Βασιλείου για την ανακούφιση της ανθρωπιστικής κρίσης», είπε ο εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

Βρετανία: Καταποντίζεται ο Σούνακ-20 μονάδες προβάδισμα οι Εργατικοί

Νωρίτερα, ο Σούνακ μίλησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και ζήτησε να ανοίξει πλήρως η μεθοριακή διάβαση του Κερέμ Σαλόμ ώστε να περνά από εκεί η διεθνής ανθρωπιστική βοήθεια. Επανέλαβε επίσης ότι άμεση προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η διαπραγμάτευση μιας ανθρωπιστικής παύσης ώστε να απελευθερωθούν με ασφάλεια οι όμηροι και να διευκολυνθεί η παράδοση βοήθειας στους αμάχους.

«Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο ανησυχεί βαθιά για την απώλεια ζωών στη Γάζα και για τις δυνητικά καταστροφικές επιπτώσεις μιας στρατιωτικής (ισραηλινής) εισβολής στη Ράφα», μια περιοχή στη νότια Λωρίδα της Γάζας όπου έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες χιλιάδες εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι 

Tags
Back to top button