Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σολτς: Η ΕΕ είναι έτοιμη να απαντήσει στους δασμούς των ΗΠΑ

Για το ενδεχόμενο επιβολής δασμών των ΗΠΑ σε χάλυβα και αλουμίνιο μίλησε ο Όλαφ Σολτς, υποστηρίζοντας ότι "η Ευρώπη επιθυμεί να συνεργαστεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά είναι, επίσης,  έτοιμη να αντιδράσει ενιαία αν η Ουάσινγκτον την αφήσει χωρίς άλλη επιλογή επιβάλλοντας δασμούς".

"Στεκόμαστε στο πλευρό σας!", δήλωσε ο Σολτς, προσθέτοντας ότι "ο Καναδάς δεν είναι κράτος που ανήκει σε άλλο. Ο Καναδάς είναι ένα περήφανο, ανεξάρτητο έθνος".

Αναφερόμενος στα σχέδια του Τραμπ για την επιβολή δασμών, ο Σολτς είπε ότι "η δική του απάντηση στις πολιτικές υπό το σύνθημα 'πρώτα η χώρα μου' είναι περισσότερο ελεύθερο εμπόριο, μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα και περισσότερη τεχνολογική κυριαρχία".

Ο Σολτς υποστήριξε ότι "η Ευρώπη δεν είναι αφελής αλλά ούτε και αδύναμη, οι εμπορικοί πόλεμοι βλάπτουν όλες τις πλευρές".

"Έτσι λέω στις ΗΠΑ: Στόχος της Ευρώπης είναι να διατηρηθεί η συνεργασία. Αλλά αν οι ΗΠΑ μας αφήσουν χωρίς επιλογή, όπως με τους δασμούς σε χάλυβα και αλουμίνιο, εμείς ως ΕΕ θα αντιδράσουμε ενιαία", πρόσθεσε.

Tags
Back to top button