Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: Μηχανάκι συγκρούεται σφοδρά με νταλίκα-Βίντεο

Ένα συγκλονιστικό τροχαίο συνέβη στην διασταύρωση των οδών Γλαύκου και Ευβοίας στην Πάτρα. όταν μηχανάκι έπεσε πάνω σε διερχόμενη νταλίκα. Τρομακτικές οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.


Στο ίδιο σημείο που το 2018 είχε βρει τον θάνατο ο 24χρονος Ανδρέας Αντωνόπουλος στην Πάτρα, τα φανάρια δεν λειτουργούν. Η οδός Γλαύκου έχει προτεραιότητα και η Ευβοίας παλλόμενο.

Μία νταλίκα κατέβαινε με κατεύθυνση το λιμάνι και ο οδηγός ενός δικύκλου που εκινείτο επί της Ευβοίας δεν σταμάτησε στο παλλόμενο! Προφανώς μπερδεύτηκε ότι ήταν… πορτοκαλί! Πέρασε με μεγάλη ταχύτητα και “καρφώθηκε” στο πίσω μέρος της νταλίκας.

Τραυματίστηκε στο κεφάλι (σ.σ. δεν φορούσε κράνος), όμως ανέκτησε τις αισθήσεις του. Το μηχανάκι του βρέθηκε σε απόσταση 50 μέτρων από το σημείο της πρόσκρουσης. Ασθενόφορο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον νεαρό οδηγό του δικύκλου και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

 

Tags
Back to top button