Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαριστικό: Άφησε τα δυο κοριτσάκια της να πεθάνουν στο αυτοκίνητο, ενώ εκείνη διασκέδαζε!

Μια σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στο Τέξας, όπου μια έφηβη μητέρα άφησε τις δύο τις κόρες, ηλικίας ενός και δύο ετών, να πεθάνουν από την ζέστη, ενώ εκείνη διασκέδαζε με τους φίλους της. 

Η 19χρονη Αμάντα Χόκινς άφησε την Αντισον και την Μπριν για περισσότερες από 15 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, χωρίς φαγητό και νερό. Αγνοώντας τες, πέρασε το βράδυ στο σπίτι φίλου της που έκανε πάρτι στο Κερ Κάουντι. Όταν κάποιος της είπε να φέρει τα παιδιά μέσα, αρνήθηκε.

Όταν γύρισε στο αυτοκίνητο να τα πάρει, το επόμενο απόγευμα, τα κορίτσια είχαν καταρρεύσει μέσα στο αυτοκινήτο, με την θερμοκρασία να φτάνει έξω τους 33 βαθμούς Κελσίου. Και πάλι όμως, αντί να τις μεταφέρει στο νοσοκομείο απευθείας, τις έκανε μπάνιο και τις άλλαξε ρούχα. Αρχικά ισχυρίστηκε πως λιποθύμησαν αφού μύρισαν κάποια λουλούδια στο πάρκο.

Τα παιδάκια ήταν σε κωματώδη κατάσταση όταν τελικά έφτασαν στο νοσοκομείο και επιβίωναν μόνο χάρη στην μηχανική υποστήριξη. Καθώς δεν υπήρχε ελπίδα, οι γιατροί τις αποσυνέδεσαν και τα μικρά αγγελούδια πέθαναν λίγες ώρες αργότερα.

«Αυτή είναι με διαφορά η πιο τρομακτική ιστορία που έχω δει εδώ και 37 χρόνια που είμαι στην υπηρεσία του νόμου», δήλωσε ο σερίφης.

Η μητέρα συνελήφθη αλλά προς το παρόν τουλάχιστον, κατηγορείται μόνο για παραμέληση ανηλίκων, που επιφέρει ποινή έως δύο χρόνια φυλακή. Ο σερίφης τόνισε στα μμε πως αυτό μπορεί να αλλάξει, αφού τα παιδιά πέθαναν.

Tags
Back to top button