Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαριστική υπόθεση φόνου στη Βρετανία: 15χρονη κατηγορείται πως σκότωσε 7χρονη

Μια σοκαριστική υπόθεση φόνου έχει αφήσει άφωνη τη Βρετανία, με ένα 15χρονο κορίτσι να κατηγορείται για τη δολοφονία 7χρονης στο Γιορκ.

Η άτυχη Katie Rough βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος τη Δευτέρα, περίπου μιάμιση ώρα αφότου είχε τελειώσει το σχολείο. «Όχι, όχι! Είναι το κοριτσάκι μου!» φώναζε καταρρέοντας η μητέρα της Alison Rough βλέποντας την κόρη της να κείτεται στο χώμα. Σύμφωνα με τη Daily Mail, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου λίγο αργότερα πέθανε.

Η αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες σε βάρος της 15χρονης, που συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό, για φόνο και κατοχή όπλου και το κορίτσι αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η 7χρονη βρέθηκε με κομμένο το λαιμό.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές.

Tags
Back to top button