Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Σοκαριστική είδηση από το Βέλγιο: Ποδοσφαιριστής έχασε δάχτυλα σε έκρηξη βεγγαλικού στα χέρια του

Σοκαριστική είδηση έρχεται από το Βέλγιο και έναν αγώνα της τέταρτης κατηγορίας. Ένας 26χρονος ποδοσφαιριστής, ο Φάμπιο Σκιαφίνο, ακρωτηριάστηκε στα δάχτυλά του, όταν πήγε να απομακρύνει ένα βεγγαλικό από τον αγωνιστικό χώρο και αυτό έσκασε στα χέρια του.

Εθνική ποδοσφαίρου: Ρίγη συγκίνησης στην ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μπάλντοκ

Ο Βέλγος άσος, που εκείνη τη μέρα είχε τα γενέθλιά του και είχε πετύχει δύο γκολ στο 4-0 της ομάδας του, έχασε ένα δάχτυλο και άλλα δύο υπέστησαν σοβαρές ζημιές από την έκρηξη, ενώ διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

«Όταν καθάρισε ο καπνός, είδα ότι μου έλειπαν κάποια δάχτυλα», ανέφερε ο ίδιος, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο άνθρωπος που πέταξε το απαγορευμένο βεγγαλικό (Cobra 6) ήταν ένας 21χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια και θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες.

Tags
Back to top button