Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαριστική αποκάλυψη: 20 θάνατοι στα ακραία Challenges

Σε σοβαρές αποκαλύψεις σχετικά με τα περιβόητα το «challenges», την επικίνδυνη τάση στο TikTok, προχώρησε ο Νίκος Βασιλάκος, ειδικός σε θέματα τεχνολογίας και πρόεδρος της «Internet Now».

Ο κ. Βασιλάκος μιλώντας στο MEGA είπε ακόμη πως από τα «challenges» μια ομάδα μπορεί να βγάζει από 5 μέχρι και 10.000 ευρώ, μπορεί και περισσότερα, όπως ανέφερε.

«Ο φόβος θανάτου φέρνει ακροαματικότητα», τόνισε μιλώντας με αφορμή τον θάνατο στην Ιταλία του Tzane.

Η σχέση του θανάτου του Tzane με τα «challenges»

Σ. Κασσελάκης: Το βίντεο στο TikTok με το κούρεμα πριν παρουσιαστεί φαντάρος στη Θήβα - Τα έκοψε... ΣΥΡΙΖΑ

Ο Tzane με την παρέα του βρισκόταν στην Ιταλία και συγκεκριμένα σε κάποιο εγκαταλειμμένο χωριό, το οποίο ήθελαν να εξερευνήσουν. Όμως ο Tik Toker κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης έπεσε από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Πρόκειται για μία πόλη, η οποία εγκαταλείφθηκε από πολλούς μετά από ζημιές που προκλήθηκαν από τους σεισμούς του 1783. Το χωριό υπέστη κατολισθήσεις και πλημμύρες με την πάροδο του χρόνου και τελικά εκκενώθηκε το 1971, όταν και κηρύχθηκε ακατοίκητη πόλη.

Στο MEGA μίλησε ένας Tik Toker ο οποίος εξήγησε για ποιο λόγο ο Tzane βρισκόταν στην Ιταλία.

«Σύμφωνα με αυτά που έχουν δημοσιευτεί πήγαν για ένα γύρισμα σε αυτό το χωριό για να γυρίσουν ένα βίντεο. Τα βίντεο έχουν να κάνουν με το πόσο ακραίος μπορείς να γίνεις καθώς οι πλατφόρμες το προωθούν αυτό. Ο Tzane ήταν 20 ετών και κάτι. Ήταν μία ομάδα τεσσάρων ατόμων και κάποιος που κινηματογραφεί. Κατά την ώρα των γυρισμάτων έγινε το μοιραίο. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι καλά. Το θέμα είναι να μην διακινδυνεύουν τις ζωές τους και οι ίδιοι και αυτοί που τους βλέπουν».

Tags
Back to top button