Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρει ληστεία στο Μεσολόγγι: Δράστες μπούκαραν σε σπίτι και χτύπησαν βάναυσα 60χρονο για να πάρουν τα υπάρχοντα του

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι του Μεσολογγίου μετά από άγρια ληστεία σε σπίτι της περιοχής Γουριά. Το θύμα των ληστών ήταν ενας ανυπεράσπιστος ηλικιωμένος άντρας.

Οι δράστες παραβίασαν την εξώπορτα και βρέθηκαν απέναντι στον 60χρονο ιδιοκτήτη. Ήταν μόνος και δεν αντιστάθηκε. Παρόλα αυτά άρχισαν να τον χτυπούν, με στόχο να τους πει, που είχε τα χρήματα και τα κοσμήματα. Ο άτυχος άντρας το έκανε και οι ληστές λίγο αργότερα έπαιρναν το δρόμο της εξόδου, με τη λεία τους να αγγίζει τα 6.500 ευρώ σε μετρητά συν κάποια χρυσαφικά που βρήκαν.

Οι ληστές ήταν 4 και φορούσαν κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Το χτύπημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου, την ώρα που ο ιδιοκτήτης ετοιμαζόταν να πέσει για ύπνο.

Οι δράστες άρχισαν να χτυπούν τον 60χρονο και κάποια στιγμή τον έδεσαν σε μία καρέκλα και τον φίμωσαν. Οι ληστές άρχισαν να ψάχνουν και έκαναν το διαμέρισμα άνω – κάτω. Όταν βρήκαν τα μετρητά και τα κοσμήματα αποφάσισαν να φύγουν. Έκοψαν το ρεύμα και παράτησαν το θύμα τους δεμένο.

Το ευτύχημα είναι ότι ο 60χρονος που κατοικεί μόνος κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε την Αστυνομία, χωρίς να έχει τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε προληπτικά σε Κέντρο Υγείας και επέστρεψε σπίτι του.

Σε βάρος των άγνωστων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία. Με κατοίκους της περιοχής, να παρατηρούν πως η εγκληματικότητα το τελευταίο διάστημα παίρνει όλο και πιο ανησυχητικές διαστάσεις στο Μεσολόγγι και την ευρύτερη περιοχή. 

 

Tags
Back to top button