Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Σοκ στον αθλητισμό: Έφυγε από τη ζωή ο σύντροφος της πρωταθλήτριας του τένις Αρίνα Σαμπαλένκα

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του Κονσταντίν Κολτσόβ, πρώην αθλητή στο χόκεϊ επί πάγου και συντρόφου από το 2021 της Αρίνα Σαμπαλένκα.

Ο Κολτσόβ ήταν πρώην επαγγελματίας αθλητής και ήταν μέλος της εθνικής Λευκορωσίας, ενώ είχε παίξει και στο NHL με τους Pittsburgh Penguins. Ο πρώην αθλητής άφησε την τελευταία του πνοή στις ΗΠΑ και η ενημέρωση ήρθε από την ομάδα του, Σαλαβάτ Γιουλάεφ Ουφά. «Με βαθιά λύπη σας ενημερώνουμε ότι ο προπονητής της Σαλαβάτ Γιουλάεφ, Κονσταντίν Κολτσόβ, πέθανε», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Πέθανε ξαφνικά ο ηθοποιός Αλέκος Πετρίδης


Η Σαμπαλένκα και ο Κολτσόβ ήταν μαζί από το 2021 και πολλές φορές ήταν μαζί της σε περιοδείες που έκανε στο πλαίσιο των τουρνουά της WTA.

Πολλές φορές η Λευκορωσίδα τενίστρια δημοσίευε φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τουρνουά που συμμετείχε ή ταξίδια που έκαναν από τον κόσμο.

Αυτή είναι η δεύτερη σημαντική απώλεια για την 25χρονη αθλήτρια, αφού το 2019 έχασε τον πατέρα της, επίσης αθλητή στο χόκεϊ επί πάγου, που και εκείνος έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 43 ετών!

Ο Κολτσόβ ήταν «παρών» στο Australian Open, όπου η Σαμπαλένκα κέρδισε τον δεύτερο σερί τίτλο της στο συγκεκριμένο τουρνουά τον περασμένο Ιανουάριου, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα η αθλήτρια αποκλείστηκε στους «16» του Indian Wells και ανέβαζε στροφές για το Miami Open την ερχόμενη Παρασκευή.

Tags
Back to top button