Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στον Άγιο Παντελεήμονα – Αλβανός βίασε γυναίκα μπροστά στα μάτια του 5χρονου γιου της (εικόνα)

Ο 38χρονος έσυρε την άτυχη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της και τη βίασε μπροστά στα μάτια του παιδιού της.

Σύμφωνα με το bloko ο δράστης εμφανίστηκε στο σπίτι της 30χρονης και της είπε ότι είναι φίλος του συζύγου της για να την πείσει να ανοίξει την πόρτα.

Στη συνέχεια έσυρε την άτυχη γυναίκα στο εσωτερικό του διαμερίσματος και τη βίασε μπροστά στα μάτια του ηλικίας μόλις 5 ετών παιδιού της.
Η γυναίκα βρήκε το κουράγιο και ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία. Στο Α.Τ. Του Αγίου Παντελεήμονα οι αστυνομικοί της έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων ατόμων και τότε η γυναίκα αναγνώρισε στο πρόσωπο ενός από αυτούς τον βιαστή της.
Πρόκειται για έναν 38χρονο από την Αλβανία με “θητεία” στις φυλακές για διάφορα αδικήματα.

Ο 38χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της γυναίκας στον Άγιο ΠαντελεήμοναΟ 38χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της γυναίκας στον Άγιο Παντελεήμονα

Ο άνδρας όταν δέχθηκε την επίσκεψη των αστυνομικών στο σπίτι του προσπάθησε να διαφύγει. Αντιστάθηκε όμως οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Πηγή bloko

Tags
Back to top button