Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στο Μενίδι – Επτάχρονο αγοράκι έπεσε από το μπαλκόνι

Διασωληνωμένο στο νοσοκομείο «Παίδων» νοσηλεύεται 7χρονο παιδάκι, το οποίο έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στο Μενίδι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», το παιδί βρισκόταν στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου, στη συμβολή των οδών Αγίου Διονυσίου και Κύρου. Μαζί του ήταν και το αδελφάκι του πέντε ετών. Οι γονείς απουσίαζαν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας είχε φύγει από το σπίτι για να πάει να πάρει τη γυναίκα του από τη δουλειά. Το 7χρονο αγοράκι έπεσε από το μπαλκόνι και βρέθηκε τραυματισμένο στο δρόμο από περαστικούς, μπροστά από σούπερ μάρκετ στο ισόγειο της πολυκατοικίας.

Όταν έφτασε στο σημείο το ασθενοφόρο, ο ανήλικος είχε τις αισθήσεις του και αιμορραγούσε από το αυτί. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων», όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο Εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση διέταξε να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των γονιών για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Ο πατέρας προσήχθη χθες στην Ασφάλεια και έδωσε κατάθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι επειδή εργάζεται στην Αεροπορία για το περιστατικό ειδοποιήθηκε και η Αερονομία. Οι έρευνες συνεχίζονται από την ΕΛ.ΑΣ. για να φωτιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί έπεσε στο κενό. Δίπλα στο τραυματισμένο παιδί στο νοσοκομείο βρίσκονται σε κατάσταση σοκ οι γονείς του.

Πηγή: Εφημερίδα Έθνος

Tags
Back to top button