Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στις Σέρρες: Ομολόγησε ο 16χρονος πως χτύπησε και σκότωσε τον 17χρονο για ένα μήνυμα στην κοπέλα του

Στην παραδοχή πως χτύπησε τον 17χρονο επειδή νευρίασε που ο τελευταίος «έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του» προχώρησε ενώπιον των αστυνομικών ο 16χρονος που συνελήφθη για τον θάνατο του ανήλικου στις Σέρρες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος συλληφθείς ανέφερε ενώπιον των αστυνομικών πως ο 17χρονος είχε αναπτύξει αισθήματα για την κοπέλα του και πως της έστειλε μήνυμα. Κάτι που, όπως είπε, τον έκανε να νευριάσει και να τον χτυπήσει. Τελικά ο καβγάς κατέληξε σε τραγωδία με τους γονείς του θύματος να μην μπορούν ακόμα να πιστέψουν το κακό που χτύπησε την πόρτα τους. 

Ο ανήλικος εντοπίστηκε νεκρός από την αδελφή του στο υπόγειο του σπιτιού τους σήμερα το πρωί. Όπως έγινε γνωστό ο 17χρονος είχε φύγει από το σπίτι του το βράδυ της Δευτέρας (5/1) και όταν δεν επέστρεψε οι γονείς του ανησύχησαν, άρχισαν να τον αναζητούν και δήλωσαν την εξαφάνισή του. 

Όπως εξήγησαν στο protothema.gr καλά ενημερωμένες πηγές, ο καβγάς εκτυλίχθηκε έξω από ένα τοπικό κατάστημα τυχερών παιχνιδιών όπου βρίσκονταν το θύμα με έναν φίλο του. Χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί κάτω από ποιες συνθήκες, στο σημείο βρέθηκε μετά από λίγο και ο 16χρονοςσυνοδευόμενος και αυτός από έναν νεαρό φίλο του. Όταν ο 16χρονος είδε τον 17χρονο του επιτέθηκε και πάνω στο καβγά που ακολούθησε του έριξε μια αγκωνιά στο κεφάλι.

Το θύμα της επίθεσης, ο 17χρονος που έχασε τη ζωή του


Όταν τελείωσε η συμπλοκή, δράστης και θύμα πήραν ο καθένας τον δρόμο του, όμως ο 17χρονος ανέφερε στον φίλο του πως δεν αισθάνεται καλά. Όταν πήγε στο σπίτι του, κατέβηκε στο υπόγειο και μερικές ώρες αργότερα κατέληξε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 16χρονος συλληφθείς προέρχεται από οικογένεια με πολλά προβλήματα καθώς αμφότεροι οι γονείς του ήταν χρήστες ναρκωτικών, ενώ πριν μερικούς μήνες έχασε τον πατέρα του. 

Ο ίδιος απασχολεί τις Αρχές από την ηλικία των 13 ετών καθώς έχει συλληφθεί αρκετές φορές για μικροκλοπές, μικροποσότητα ναρκωτικών, ενώ έχει και κάποιες προσαγωγές στο «ιστορικό» του.

Tags
Back to top button