Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σοκ στην Τουρκία: Πυροβόλησαν παλαίμαχο της Φενέρ μετά από εκπομπή στο Europa League

Θλιβερή είδηση από την Τουρκία. Η Φενέρμπαχτσε μπήκε με το δεξί στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις αφού επικράτησε 2-1 της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, ωστόσο το τρίποντό της αμαυρώθηκε από την επίθεση που δέχθηκε ο Σερχάτ Ακίν.

Σάλος στην Τουρκία με ανάρτηση παίκτη της Φενέρμπαχτσε για τη γενοκτονία των Αρμενίων - Πλήθος αντιδράσεων


Ο 43χρονος παλαίμαχος διεθνής αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στα Καναρίνια και από όταν κρέμασε τα παπούτσια του εργάζεται στην τηλεόραση ως αναλυτής. Μετά το τέλος της εκπομπής για την πρεμιέρα της Φενέρ στο Europa League ο Ακίν έπεσε θύμα επίθεσης και πυροβολήθηκε στο πόδι!

Την είδηση ουσιαστικά γνωστοποίησε ο ίδιος, δημοσιεύοντας στο X μια φωτογραφία με το ματωμένο του πόδι και τη λεζάντα «Με πυροβόλησαν στο πόδι μετά την εκπομπή. Η τελευταία μου λέξη ήταν "Φενέρμπαχτσε"».

Προς το παρόν δεν έχει γνωστό τι ακριβώς έχει συμβεί, ποιοι ήταν οι δράστες και ποιο το background τους, ωστόσο ο Ακίν δεν βρίσκεται σε κίνδυνο και η τουρκική αστυνομία ερευνά την υπόθεση.
 

Η Φενέρ καταδικάζει την επίθεση

Σε ανακοίνωση που έκανε ο σύλλογος αναφέρει: «Καταδικάζουμε την ένοπλη επίθεση στον πρώην ποδοσφαιριστή μας Σερχάτ Ακίν. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. Αναμένουμε από τους δράστες να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης το συντομότερο δυνατό»
 

Tags
Back to top button