Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σοκ στην Τουρκία: Αστυνομικός πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε συνεργείο στην Άγκυρα (βίντεο)

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία ο θάνατος του 44χρονου αστυνομικού Οκάν Κεσκίν, ο οποίος υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία μετά από επίθεση και ξυλοδαρμό που υπέστη σε συνεργείο στην Άγκυρα τη Δευτέρα.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας αρχικά έχει καταγραφεί η στιγμή που ένα αυτοκίνητο ακουμπάει τον 44χρονο αστυνομικό, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, με τον ίδιο να αντιδράει και τον οδηγό του οχήματος να του ρίχνει μια γροθιά με αποτέλεσμα ο Τούρκος ένστολος να ζαλιστεί.



Σε επόμενα πλάνα φαίνονται άλλοι εργαζόμενοι στον σταθμό ελέγχου αυτοκινήτων να επιτίθενται στον αστυνομικό ο οποίος μετά το επεισόδιο πήγε στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κατέληξε τρεις ημέρες αργότερα.

Η σύζυγος του 44χρονου αστυνομικού, Εμέλ, είπε ότι σε τηλεφώνημα που της έκανε ο άνδρας της της είπε ότι «έχω εγκεφαλική αιμορραγία, θα μου κάνουν χειρουργική επέμβαση». Όταν εκείνη τον ρώτησε τι συνέβη, ο 44χρονος της περιέγραψε ότι «είχα έναν καβγά, με ξυλοκόπησαν 20-30 άτομα». Σύμφωνα με την Εμέλ Κεσκίν οι γιατροί διαπίστωσαν μια μετατόπιση 7 χιλιοστών στον εγκέφαλο και ότι κινδύνευε να μείνει παράλυτος μετά το χειρουργείο.

«Ο σύζυγός μου πριν μπει στο χειρουργείο μου κράτησε το χέρι και μου είπε "σε αγαπώ, φρόντισε τον εαυτό σου και τα παιδιά μου". Μου φίλησε το χέρι και μπήκε στο χειρουργείο» είπε σε τουρκικά μέσα ενημέρωσης η σύζυγος του άτυχου αστυνομικού.

«Ήταν άδικο να πεθάνει τόσο νέος. Δεν έριξε ούτε μια γροθιά, μόνο υπερασπίστηκε τον εαυτό του. Τα παιδιά μου έμειναν χωρίς πατέρα» πρόσθεσε η ίδια.

Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού και το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, η εταιρεία TUVTurk ανακοίνωσε ότι τερμάτισε τη σύμβαση δύο εκ των εμπλεκομένων στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού που έχουν ταυτοποιηθεί.

Tags
Back to top button