
Τέλος στη ζωή του έβαλε 36χρονος στο χωριό Βαρετάδα Βάλτου του δήμου Αμφιλοχίας, σκορπώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία.
Όπως αναφέρει το agrinionews.gr ο 36χρονος άνδρας απαγχονίστηκε δένοντας το βρόχο σε κάγκελα μπαλκονιού 1ου ορόφου στο σπίτι του, και εντοπίστηκε από οικείο του πρόσωπο που ειδοποίησε τις Αρχές.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί του τμήματος Αμφιλοχίας, οι οποίοι ξεκίνησαν προανάκριση για το τραγικό συμβάν, έχοντας αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Παράλληλα, στη σορό του νεαρού άνδρα αναμένεται να ενεργηθεί και νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.
Σημειώνεται ότι ο 36χρονος άνδρας διέμενε στο σπίτι με τη μητέρα του, με τον τραγικό του θάνατο να βυθίζει στο πένθος τη μικρή κοινωνία του χωριού του.