Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σοκ στη Νάπολη: Άγαλμα έπεσε από μπαλκόνι χτυπώντας την στο κεφάλι-Πέθανε ακαριαία (Βίντεο)

Ακαριαίο θάνατο βρήκε 30χρονη τουρίστρια την Κυριακή στην περιοχή Quartieri Spagnoli στη Νάπολη. Όπως γνωστοποιήθηκε, άγαλμα έπεσε από μπαλκόνι και τη χτύπησε στο κεφάλι προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Μάλιστα το τραγικό τέλος της νεαρής κοπέλας καταγράφηκε από βίντεο. Μάλιστα ο ήχος που έκανε το άγαλμα όταν έπεσε στο κεφάλι της ανυποψίαστης τουρίστριας -ενώ εκείνη περπατούσε με τον σύντροφό της- προκαλεί σοκ και ανατριχίλα.

Η 30χρονη Κιάρα Τζακόνις μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο με βαριά τραύματα, ωστόσο ο οργανισμός της δεν άντεξε και κατέληξε δύο ημέρες αργότερα λόγω των βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ η άτυχη κοπέλα βρισκόταν στην ιστορική πόλης της Ιταλίας για μερικές ημέρες χαλάρωσης με τον σύντροφό της.

Προσοχή σκληρό βίντεο: Η στιγμή που το άγαλμα χτυπά την 30χρονη

 

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, με το πιθανότερο σενάριο να θέλει το άγαλμα να το έριξαν δύο παιδιά. Λόγω αυτής της υποψίας οι ιταλικές αρχές έχουν συλλάβει ήδη τους γονείς των παιδιών και τους απήγγειλαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Η 30χρονη με καταγωγή από την Πάντοβα εργαζόταν ως μάνατζερ για την Prada και σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn διαχειριζόταν 15 καταστήματα της διάσημης φίρμας στη Γαλλία, το Μονακό και το Βέλγιο.

Αρνούνται τις κατηγορίες οι γονείς των παιδιών


Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Corriere, οι γονείς του παιδιού αρνούνται τις κατηγορίες. «Δεν ήταν ο γιος μας που έριξε το αγαλματίδιο» φέρεται, να είπαν στους ανακριτές οι γονείς του παιδιού στο σπίτι από το οποίο, σύμφωνα με την έρευνα, έπεσε το βαρύ πέτρινο αντικείμενου που χτύπησε την Κιάρα Τζακόνις στο κεφάλι.

Οι γονείς μάλιστα, αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση, υποστηρίζοντας πως «δεν είχαν δει ποτέ» το πέτρινο αγαλματίδιο βάρους περίπου 2 κιλών. Ένα αντικείμενο που, αντίθετα, σύμφωνα με τους ερευνητές, βρισκόταν στο σπίτι και μπορεί να το έβγαλε κάποιο από τα παιδιά που ήταν παρόντα.

Tags
Back to top button