Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ! Πατριός βίασε την θετή κόρη του 1.800 φορές σε έξι χρόνια -Η 10χρονη έμεινε έγκυος

Την απόλυτη φρίκη έζησε ένα κορίτσι από το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας. Η μικρή έπεσε θύμα βιασμού 1.800 φορές μέσα σε έξι χρόνια από τον πατριό της σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο 41χρονος ξεκίνησε να βιάζει το κορίτσι στα 10 και σταμάτησε μόνο όταν το κορίτσι δραπέτευσε στα 16 της και κατήγγειλε τα μαρτύριά της στην Αστυνομία.

Το θύμα μάλιστα έμεινε έγκυος από το βιαστή της και παρά τις προσπάθειες του να αποβάλλει ρίχνοντας της ξύλο, γέννησε. Σύμφωνα με το δικαστήριο της έλεγε: «Υπάρχουν πάντα τρόποι να το σκοτώσεις».

Η κακοποίηση γινόταν όταν η μητέρα του κοριτσιού βρισκόταν είτε σε κάποιο άλλο δωμάτιο ή έλειπε από το σπίτι.

Ο άνδρας καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή και χωρίς να γίνει δεκτό κανένα ελαφρυντικό από δικαστή και ενόρκους.

Tags
Back to top button