Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ! Δίνουν σε ΜΚΟ στήν Λέσβο 3.800.000 ευρώ γιά νά στεγάσει τούς λαθρομετανάστες σέ διαμερίσματα

– ΔΕΙΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ!

 ...Ενώ οι Έλληνες ΨΟΦΑΝΕ σάν ΣΚΥΛΙΑ στούς δρόμους, ή μένουν σέ σκηνές όπως στήν Θεσσαλία, λόγω των σεισμών !!!Σοκ προκαλούν τα ποσά που δίνονται συνεχώς σε ΜΚΟ για να στεγάσουν λαθρομετανάστες. 
Όπως θα δείτε και στα παρακάτω έγγραφα το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου δίνει το πράσινο φως να δοθούν 3,8 εκατομμύρια ευρώ στην ΜΚΟ... «Ηλιαχτίδα» στήν Λέσβο την στιγμή που χιλιάδες Έλληνες βρίσκονται στα πρόθυρα εξαθλίωσης λόγω των οικονομικών συνεπειών στην χώρα απο την πανδημία.

Συγκεκριμένα παρακάτω αναφέρει ότι η εν λόγω ΜΚΟ θα λάβει το ποσό των  3.886.240,80  ευρώ και η στέγαση των λαθρομεταναστών αφορά σε πολυτελή διαμερίσματα, ή μονοκατοικίες!

Αντί η Ν.Δ. να βρει μια λύση ώστε να τελειώσει το λαθρομεταναστευτικό , καθώς πλέον τα νησιά ασφυκτιούν απο τους λαθρομετανάστες  αποφασίζουν να τους στεγάσουν και σε πολυτελή σπίτια.

Όλα αυτά την ώρα που οι Έλληνες στη Λάρισα βρίσκονται στον δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:

Image

 

Image

 

Image

Image

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/03/38.html
Tags
Back to top button