Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σ.Μισέλ: «Η Τουρκία να διαλέξει αν θα σταματήσει τις μονομερείς δράσεις έναντι της ΕΕ»

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, υποστήριξε σήμερα πως η Τουρκία θα πρέπει να επιλέξει αν θα σταματήσει την επιθετική ρητορική κατά των μελών της ΕΕ. 

Μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόνισε ότι η μακροπρόθεσμη φιλοδοξία της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι να εκφραστεί μια ισχυρότερη θέση στο διεθνές προσκήνιο. «Αυτό είναι το πνεύμα της συζήτησης που έγινε στο Συμβούλιο ώστε να καθορίσουμε μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα την στρατηγική για την Ανατολική Μεσόγειο. Αυτή τη συζήτηση είχαμε και την προηγούμενη εβδομάδα», τόνισε.

Σχολιάζοντας την απόφαση που ελήφθη αναφορικά με την Τουρκία, ο Σαρλ Μισέλ υπογράμμισε ότι οι 27 αποφάσισαν επιβολή κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας αλλά και ταυτόχρονη ύπαρξη δυνατότητας θετικής ατζέντας για την Τουρκία. «Η Τουρκία να διαλέξει αν θα σταματήσει τις μονομερείς δράσεις και την εχθρική ρητορική έναντι της ΕΕ και των κρατών μελών της ΕΕ. Αυτό είναι το πνεύμα της συζήτησης που διεξήχθη μεταξύ των κρατών μελών σε σχέση με τις ισχυρότερες σχέσεις με ΗΠΑ, μεγάλο και σημαντικό σύμμαχο για ΕΕ. Και είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε νωρίς για να έχουμε μια προσφορά εταιρικής σχέσης με αυτή τη μεγάλη χώρα», κατέληξε ο Σαρλ Μισέλ.
 

Tags
Back to top button