Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Σκοτώστε τον, είναι μπάτσος» – Κουκουλοφόροι πέρασαν μοτοσικλετιστή για αστυνομικό και τον μαχαίρωσαν στα Εξάρχεια

«Σκοτώστε τον, είναι μπάτσος»! Με αυτή την κραυγή μια ομάδα κουκουλοφόρων νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στην οδό Σόλωνος στο κέντρο της Αθήνας επιτέθηκε σε βάρος ενός μοτοσικλετιστή διότι τα ρούχα που φορούσε έμοιαζε με τη στολή των μοτοσικλετιστών της ΕΛΑΣ.

Ο άνδρας βρισκόταν με τη μηχανή του στην οδό Σόλωνος και Ασκληπιού. Εκεί τον εντόπισε η ομάδα των αγνώστων και εξαιτίας των μαύρων ρούχων και του άσπρου κράνους (στο πίσω μέρος του οποίου υπήρχε μια ελληνική σημαία), τον πέρασαν για αστυνομικό, τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν.

Κάποιοι από τους επιτιθέμενους προσπάθησαν να του βγάλουν το κράνος ενώ τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο και τον τραυμάτισαν στο μηρό και ένα στο γοφό.

Όταν οι δράστες διαπίστωσαν πως έφερε πολιτική ταυτότητα και όχι αστυνομικοί τον άφησαν αιμόφυρτο στο έδαφος, ωστόσο, πριν φύγουν πυρπόλησαν τη μοτοσικλέτα του.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε μετά την επίθεση στα Εξάρχεια στον Ερυθρό Σταυρό.

Tags
Back to top button