Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκωτσέζος με κιλτ απειλούσε να πέσει από βράχια στο Ηράκλειο -Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική

Χθες βράδυ Τετάρτης, προκλήθηκε αναστάτωση στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα σε ξενοδοχείο στην Αγία Πελαγία, διότι άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με το cretalive, ένας 36χρονος από τη Σκωτία βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κι αφού φόρεσε ένα παραδοσιακό κιλτ, πήγε σε βράχια κι απειλούσε να πέσει στο κενό.

Ηράκλειο: Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών για τον εντοπισμό και τη διάσωση του 36χρονου Σκωτσέζου


Από την πρώτη στιγμή υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των τοπικών αρχών, καθώς ενημερώθηκαν άμεσα τόσο το τουριστικό γραφείο μέσω του οποίου είχε έρθει στην Κρήτη όσο και η πρεσβεία, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Α.Τ. Μαλεβιζίου, οι οποίες και διέσωσαν τον 36χρονο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από περίπου 5 ημέρες είχε περάσει ένα οξύ επεισόδιο, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Tags
Back to top button