Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκληρή δήλωση για Μελίνα Μερκούρη: «Θα μιλάμε για ασήμαντα όντα που πέθαναν εδώ και καιρό»;

«Δεν βλέπουν ότι στην αυτοβιογραφία της γράφει ότι δεν έχει διαβάσει ένα βιβλίο; Είναι ελεεινή ηθοποιός».

Η Ροζίτα Σώκου μίλησε στο Πρωινό και βέβαια στο επίκεντρο της κουβέντας βρέθηκε η Μελίνα Μερκούρη.

«Θύμωσαν οι δικοί της με αυτά που είπα για τη Μελίνα Μερκούρη και δεν βλέπουν ότι στη δική της αυτοβιογραφία γράφει ότι δεν έχει διαβάσει ένα βιβλίο. Εμένα δεν με πειράζει που δεν έχει διαβάσει βιβλίο, εγώ κριτικός είμαι, είπα ότι είναι ελεεινή ηθοποιός», ανέφερε η Ροζίτα Σώκου.

Όταν η δημοσιογράφος είπε: «Άρα συμφωνείται και με την άποψη της κας Διαβάτη που είχε πει ότι δεν ήταν καλή ηθοποιός η Μελίνα Μερκούρη», η κα Σώκου αρχικά αναρωτήθηκε: «Ποια ήταν η κα Διαβάτη, θύμισέ μου…». Στη συνέχεια ακολούθησε μια σκληρή δήλωση: «Αααα η κα Διαβάτη είναι υπέροχη! Μα τώρα θα περάσουμε δύο ώρες να μιλάμε για ασήμαντα όντα που πέθαναν εδώ και καιρό»;

Tags
Back to top button