Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκηνές από ταινία δράσης στην Κοζάνη: Νυχτερινή καταδίωξη μετά από τρακάρισμα με περιπολικό

Σκηνικό βγαλμένο από αστυνομική ταινία «στήθηκε» αργά το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη, στο δρόμο Κοζάνης-Πτολεμαϊδας, στο ύψος του Μαυροδεντρίου.

Σύμφωνα με το Kozanimedia, περί τη μία μετά τα μεσάνυχτα, το ΙΧ με πινακίδες Βουλγαρίας, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έπεσε τυχαία επάνω σε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Πτολεμαϊδας που κινούνταν στο ρεύμα προς Κοζάνη.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση των δυο οχημάτων (από την οποία ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματισμοί) οι επιβάτες του αυτοκινήτου, το εγκατέλειψαν τρέχοντας, με τους αστυνομικούς να αντιλαμβάνονται, φυσικά, πως πρόκειται για άτομα που έκρυβαν κάποιο «μυστικό» μαζί τους ή στο αυτοκίνητο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και σε λίγα λεπτά στην περιοχή έφτασαν περιπολικά από το ΑΤ Πτολεμαϊδας, άντρες της Ασφάλειας Πτολεμαϊδας,αλλά και η ετοιμοπόλεμη ομάδα ΔΙΑΣ από την Κοζάνη, που «χτένισαν» μέσα στη νύχτα την περιοχή, μπαίνοντας και μέσα στο ορυχείο Νοτίου Πεδίου.

Αποτέλεσμα των νυχτερινών ερευνών ήταν η σύλληψη ενός νέου σχετικά άντρα, με καταγωγή από τη Συρία, ο οποίος είχε καταφύγει μέσα στα ορυχεία και συνελήφθη και με την πολύτιμη συνδρομή των αντρών της ασφάλειας του Νοτίου Πεδίου.

Δεν είχε εντοπιστεί άλλος επιβάτης με τα πρώτα στοιχεία των αστυνομικών αρχών, πάντως, να πιθανολογούν την ύπαρξη τουλάχιστον  ακόμη ενός ατόμου στο αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει σοβαρότατη υπόνοια για σχέση με εμπόριο ναρκωτικών.

Πηγή: kozanimedia

Tags
Back to top button