Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκηνές απείρου κάλους στο Δημοτικό Συμβούλιο της Βέροιας! «Θα σου αστράψω μια!»

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Βέροιας τη Δευτέρα 17 Μαρτίου.

Αφορμή ήταν η συζήτηση για το θέμα του Βιολογικού της περιοχής.

Η ένταση ξεκίνησε λίγη ώρα μετά την τοποθέτηση του προέδρου της ΔΕΥΑΒ Στέργιου Διαμάντη για το θέμα, αφήνοντας μάλιστα σαφείς αιχμές για δολιοφθορά το μεσημέρι του Σαββάτου (15/3/2025) στη μονάδα, ενέργεια – κατά τους ισχυρισμούς του – οδήγησαν στις εικόνες που κατέγραψε η ψηφιακή εφημερίδα .

Μετά την τοποθέτηση Διαμάντη, ο – εμμέσως πλην σαφώς – καταγγελθείς ως δολιοφθορέας Νίκος Ασλάνογλου ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού, αλλά ο πρόεδρος και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου αρνήθηκαν να του δώσουν τον λόγο. Τότε, ο κ. Ασλάνογλου να εξύβρισε τα μέλη της πλειοψηφίας, γεγονός που εξόργισε μερίδα των δημοτικών συμβούλων που αντέδρασαν έντονα, ενώ η όλη κατάσταση ξέφυγε όταν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Παλουκίδη Χρήστος Μακρίδης διαπληκτίστηκε έντονα και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ Στέργιο Διαμάντη.

Ανάλογες αψιμαχίες, οι οποίες δεν προχώρησαν χάρη στην παρέμβαση των πιο ψύχραιμων, έγιναν μεταξύ άλλων μελών του Σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου και άλλων παριστάμενων. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μιχαηλίδης διέκοψε τη συνεδρίαση για να ηρεμήσει η κατάσταση.

Πρόκειται για σκηνές πρωτοφανείς για το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας, στο οποίο πάντοτε υπήρχαν έντονες αντιπαραθέσεις, αλλά δεν είχε φτάσει – τα τελευταία 20 χρόνια τουλάχιστον που καλύπτουμε τα δημοτικά συμβούλια – σε ανάλογες εικόνες.

 

 

Tags
Back to top button