Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχινιάς: Δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός

Συνεχίζεται το θρίλερ με τη σορό του άνδρα που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Σχινιά Μαραθώνα σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από την ακτή.

Η ακριβής αιτία θανάτου του άτυχου άνδρα, ηλικίας περίπου 40-45 ετών, δεν μπόρεσε να διαπιστωθεί κατά την ιατροδικαστική εξέταση, λόγω της κατάστασης προχωρημένης σήψης.

Η σορός έχει εκτεταμένες αλλοιώσεις, καθώς βρισκόταν στη θάλασσα για περίπου 1 μήνα, γεγονός που καθιστά δυσκολότερη τη διαδικασία ταυτοποίησης του πτώματος και διαπίστωσης των αιτιών που προκάλεσαν τον θάνατό του.

Ανατροπή: Το σημάδι στο πόδι δεν ήταν τατουάζ

Βόλος: Τραγικός θάνατος γυναίκας που απανθρακώθηκε

Οι Αρχές πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από το πτώμα και διαπίστωσαν πως δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων, δηλαδή δεν είχε απασχολήσει ποτέ την ΕΛ.ΑΣ κατά το παρελθόν, όπως μεταδίδει το MEGA.

Βασικό στοιχείο που ερευνούσαν  οι Αρχές ήταν ένα τατουάζ που φέρεται να είχε το θύμα στο πόδι.  Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως τελικά δεν υπήρχε τατουάζ αλλά το σημάδι έγινε από το σχοινί που κρεμόταν το βαρίδι και είχε δεθεί με βάναυσο τρόπο γύρω από το πόδι του.

Οι αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμη να ταυτοποιήσουν τον νεκρό.

Κατά συνέπεια δεν γνωρίζουν, αν έχει δηλωθεί εξαφάνιση και πώς βρέθηκε με ένα βαρίδι 10 κιλών δεμένο στο πόδι του στον πάτο της θάλασσας.

Σημειώνεται μάλιστα ότι την επίμαχη χρονική περίοδο, που φέρεται να έπεσε στη θάλασσα, δεν υπάρχει δήλωση για αγνοούμενο άνδρα με χαρακτηριστικά που να ταιριάζουν με τα δικά του.

Οι Αρχές αναμένουν πλέον, τα αποτελέσματα από το γενετικό υλικό.

Tags
Back to top button