Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Σ.Καλεντερίδης: Η επιθετική Τουρκία και το γεωπολιτικό σκάκι σε Συρία και Ανατολική Μεσόγειο

Ο αναλυτής και επικεφαλής του «Ινφογνώμων» Σάββας Καλεντερίδης, μιλώντας στον 98.4 για την εισβολή της Τουρκίας στην Συρία και την ανατροπή για τους Κούρδους από πλευράς Τράμπ, εκτίμησε ότι όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, ενώ ανέλυσε το ρόλο όλων των χωρών που παίζουν ρόλο στην νέα κρίση στη Συρία, τονίζοντας ότι η Ρωσία ήταν ο βασικός παράγοντας που έσυρε τον χορό αποδοχής των ενεργειών της Τουρκίας, με τον Τράμπ να ακολουθεί αδειάζοντας απροκάλυπτα την μόνη δύναμη που ουσιαστικά περιόρισε την παγκόσμια απειλή για την διεθνή ασφάλεια τον ISIS.


Ο Σ.Καλεντερίδης , μίλησε ακόμη για τις επιδιώξεις της Τουρκίας σε Κυπριακή ΑΟΖ αλλά και έναντι της Ελλάδας, τονίζοντας ότι το κλειδί είναι η αποτροπή , όπου χωρίς να στρατιωτικοποιήσουμε πρώτοι εμείς την όποια κρίση πάει να δημιουργήσει η Τουρκία, δεν μπορούμε από την άλλη να μην της δίνουμε να καταλάβει με ισχυρό τρόπο ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές μας σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

Tags
Back to top button