Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συζητήσεις για διασύνδεση νοσοκομείου Ρεθύμνου με την Ιατρική Σχολή

Σε προχωρημένο σημείο είναι οι συζητήσεις της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας με το πανεπιστήμιο Κρήτης, αναφορικά με τη διασύνδεση του Γενικού νοσοκομείου Ρεθύμνου, με την Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου του νησιού. Φυσικά μία τέτοια κίνηση, θα σφραγιστεί, από την απόφαση της Συγκλήτου του πανεπιστημίου και των συλλογικών οργάνων.

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε σήμερα στο Ρέθυμνο και αμέσως μετά τη συνάντηση των δύο πλευρών, δήλωσε:

«Είχαμε μία πρώτη συνάντηση για να διερευνήσουμε τη δυνατότητα διαδύνδεσης του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου με το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Η κατ΄ αρχήν διάθεση είναι θετική, αλλά πρέπει πρώτα να εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση της Ιατρικής Σχολής και από τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Κρήτης. Θα αναμένουμε τις τελικές αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του Πανεπιστημίου Κρήτης και θα επανέλθουμε.

Από την πλευρά του Υπουργείου Υγείας θα ήταν ευχής έργον αυτή η ιδέα να υλοποιηθεί και να προχωρήσουμε σε ένα οραματικό μέλλον για το Νοσοκομείο Ρεθύμνου, το οποίο έχει αρκετά προβλήματα και ίσως να αποτελέσει μία διαρκής και οριστική λύση».

Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υγείας, συμμετείχαν ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας και βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Διοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Νεκτάριος Παπαβασιλείου, ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Παναγιώτης Αποστολάκης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης Γιώργος Κοντάκης και η Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης Ελένη Παπαδάκη.

Tags
Back to top button