Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σιβηρία: Τρεις οι νεκροί από την αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους σε δάσος (upd)

(Aνανέωση από αρχικό κείμενο 19:54) Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από ανώμαλη προσγείωση αεροσκάφους στην Ανατολική Σιβηρία.

Συγκεκριμένα, οι ρωσικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανέφεραν ότι τη ζωή τους έχασαν τρία άτομα, ενώ οι Αρχές της Ιρκούτσκ ανεβάζουν τον τραγικό απολογισμό σε τέσσερις νεκρούς.


Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε στην ανατολική Σιβηρία αεροσκάφος L-410 με 16 επιβαίνοντες. 

Αποτέλεσμα της προσγείωσης ήταν να τραυματιστούν πολλοί από τους επιβάτες, ενώ ορισμένοι έχουν παγιδευτεί μέσα σε αυτό και η κατάστασή τους είναι άγνωστη.

Σύμφωνα με το Interfax, 11 άνθρωποι έχουν παγιδευτεί στα συντρίμμια του L-410, ενώ άλλοι πέντε τραυματίστηκαν, όμως, κατάφεραν να βγουν έξω. Όλοι οι επιβάτες είναι ζωντανοί και μόνο ένας φαίνεται ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι σημειώθηκε κάποια μηχανική βλάβη, την οποία διαπίστωσαν τα δύο μέλη του πληρώματος και προχώρησαν στην αναγκαστική προσγείωση. Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης ανέφεραν επίσης ότι το αεροπλάνο έπιασε φωτιά.

 

Tags
Back to top button