Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Συρία: Ένας νεκρός και έξι τραυματίες μετά από επίθεση με πυραύλους

Επίθεση με πυραύλους δέχτηκε η Συρία. Πυρκαγιά ξέσπασε σε μια αποθήκη πλαστικών στη Χαμά με έναν νεκρό και έξι τραυματίες.

Επίθεση με πυραύλους δέχτηκε η Συρία από το Ισραήλ με στόχο την παράκτια πόλη Λατάκια και το Μισυάφ στην επαρχία Χαμά.

Πολεμικά αεροσκάφη αναχαίτισαν τους πυραύλους τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ωστόσο, οι πύραυλοι προκάλεσαν μεγάλη φωτιά σε μια αποθήκη πλαστικών στη Χαμά με έναν νεκρό πολίτη και άλλους έξι τραυματίες, η οποία σβήστηκε, σύμφωνα με το συριακό πρακτορείο SANA.

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως ακούστηκαν εκρήξεις κοντά στα Λατάκια και τον Τάρτους κατά μήκος των ακτών της Μεσογείου, ενώ ο Ισραηλινός στρατός δεν έκανε κάποια δήλωση για το συμβάν.

 

Το Ισραήλ κάνει επανειλημμένως επειθέσεις στη Συρία, κυρίως εναντίον στόχων που συνδέονται με το Ιράν.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως το Ιράν έχει στρατιωτικές δυνάμεις στην Συρία, καθώς και στρατιώτες από διάφορες εθνικότητες που πολεμούν με πολιτοφυλακές που αναπτύσσονται σε ολόκληρη τη Συρία.

 

Tags
Back to top button