Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Συρία: Δύο μωρά έχασαν τη ζωή τους από το κρύο σε καταυλισμό

«Όταν την άγγιξα, ήταν παγωμένη», είπε ο Mohammad Al–Hasan στο Al Jazeera. Η μόλις επτά ημερών κόρη του, Φατίμα, πέθανε τη νύχτα στο νοσοκομείο Αλ Ραχμάν στο Ιντλίμπ, όπου ζουν εκατομμύρια Σύροι που έχουν εγκαταλείψει τις περιοχές τους λόγω του πολέμου, σύμφωνα με το 

– Καταφέραμε να προετοιμαστούμε λίγο για το χειμώνα, είπε ο Αλ-Χασαναλί 

– Αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε όλα όσα χρειαζόμασταν. Είναι δύσκολο να εξασφαλίσεις δουλειά και εισόδημα, πρόσθεσε. 

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Συζήτησε για την Παλαιστίνη και τη Συρία

Η οικογένειά του εκτοπίστηκε πριν από επτά χρόνια από τη νότια επαρχία του Χαλεπίου, προτού μετακομίσει στον καταυλισμό εκτοπισμένων στο Laith βορειότερα, όπου από τότε ζουν σε καταυλισμούς. 

Ο Δρ Fadi Halak του νοσοκομείου Al–Rahman είπε ότι η Fatima αιμορραγούσε από τη μύτη και το στόμα της όταν έφτασε στο νοσοκομείο. «Γεννήθηκε εδώ πριν από μια εβδομάδα χωρίς καμία επιπλοκή», είπε ο Halak στο Al Jazeera. «Αλλά, δυστυχώς, πέθανε από το κρύο». 

Η παγωνιά που επικρατεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει επηρεάσει τη βορειοδυτική Συρία, όπου ζουν περισσότεροι από 4 εκατομμύρια εκτοπισμένοι Σύροι. Περίπου 1,7 εκατομμύρια από αυτούς τους εσωτερικά εκτοπισμένους (ΕΔΠ) ζουν σε καταυλισμούς, μέσα στα σκοινιά.  

Συρία: Νεκρός ο ηγέτης του ISIS – Μπάιντεν: Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις «εξουδετέρωσαν» τον αρχηγό του ISIS

Η Amina Salameh, ένα κοριτσάκι δύο μηνών που ζούσε με την οικογένειά της στον καταυλισμό Al–Jabal στο βόρειο Idlib, πέθανε επίσης σήμερα το πρωί. Είχε σφυγμό όταν έφτασε στο Al–Rahman, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. 

«Είχε μελανιάσει και είχε αργό σφυγμό», είπε ο γιατρός Halak. «Προσπαθήσαμε να τη ζεστάνουμε και να την ταΐσουμε», πρόσθεσε. 

Τουλάχιστον άλλα τρία παιδιά πέθαναν στο κρύο τις τελευταίες δύο εβδομάδες 

Tags
Back to top button