Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Συντάξεις Ιουλίου: Αυτοί θα δουν σήμερα χρήματα στους λογαριασμούς τους

Σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου, λεφτά στους λογαριασμούς τους θα δουν οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, των οποίων ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) λήγει σε ζυγό αριθμό (0, 2, 4, 6 και 8).

Υπενθυμίζεται ότι, την περασμένη Δευτέρα (22/06), είχε προηγηθεί η πληρωμή σε όσους συνταξιούχους του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ο ΑΜΚΑ λήγει σε μονό αριθμό (1, 3, 5, 7 και 9).

Όσον αφορά στους συνταξιούχους των υπόλοιπων φορέων, οι ημερομηνίες καταβολής είναι οι εξής:

  • ΟΑΑΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ: Παρασκευή, 26 Ιουνίου
  • Δημόσιο, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ: Δευτέρα, 29 Ιουνίου

Το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε την τροποποίηση του προγράμματος προπληρωμής των συντάξεων του Ιουλίου, με στόχο την ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων και την αποφυγή του συνωστισμού στα τραπεζικά καταστήματα και στα ΑΤΜ.

Tags
Back to top button