Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Συνέντευξη για δουλεία: Την πάτησε χωρίς να γνωρίζει...

Απρόσμενη τροπή πήρε η συνέντευξη για δουλειά που είχε ένας άνδρας, ο οποίος μοιράστηκε την εμπειρία του στο forum «Life Pro Tips», στο Reddit, και αναδημοσίευσε η “Daily Star”.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο υποψήφιος, έχασε την ευκαιρία του να προσληφθεί στα πρώτα πέντε λεπτά, αφού είχε μπει στο κτίριο. 

Ο ρεσεψιονίστ τον χαιρέτισε, και εκείνος απάντησε με ένα νεύμα. Στη συνέχεια, προσπάθησε να του πιάσει κουβέντα, αλλά ο υποψήφιος δεν τον κοίταξε καν και δεν έδειξε καμία διάθεση να ασχοληθεί μαζί του. Ωστόσο, αυτό που δεν ήξερε ήταν ότι στην πραγματικότητα ο ρεσεψιονίστ ήταν ο διευθυντής προσλήψεων!

Δεν πήγε ούτε ώρα στη δουλειά και έβγαλε πάνω από 500 χιλ. ευρώ

 

Όταν τον κάλεσε στην αίθουσα συνεδριάσεων, του εξήγησε πως “κάθε άτομο στην ομάδα μας είναι πολύτιμο και αξίζει σεβασμό” και πως ένιωσε πως ο υποψήφιος δεν ήταν ο κατάλληλος για τη θέση, από τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στον “ρεσεψιονίστ”. 

“Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας, αλλά η συνέντευξη τελείωσε”, του είπε. 

Tags
Back to top button