Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Συνελήφθη με ελληνικό ένταλμα στην Τουρκία ο «Εσκομπάρ των Βαλκανίων» (βίντεο)

Συνελήφθη στην Αττάλεια της Τουρκίας καταζητούμενος με ελληνικό ένταλμα σύλληψης ο Σέρβος Jovica Vukotic, ο οποίος εμπλέκεται σε υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών.

Όπως μεταδίδουν τα Μέσα στο Μαυροβούνιο, του οποίου είναι μόνιμος κάτοικος, ο Vukotic συνελήφθη μαζί με ακόμη δύο άτομα, που φέρονται να είναι τα αδέλφια του, ενώ έκανε διακοπές στην Τουρκία. Η έκδοσή του έγινε στη Σερβία, όπου και κρατείται.

Οι συλλήψεις έγιναν πριν από τρεις μέρες στο τουρκικό τουριστικό θέρετρο, όταν σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι φέρουν πλαστά διαβατήρια.

Ο ίδιος φαίνεται πως ήταν στην Αττάλεια τις προηγούμενες 40 μέρες και εντοπίστηκε σε διαμέρισμα, όπου βρισκόταν μαζί με μία γυναίκα.

Το ένταλμα σύλληψής του είχε εκδοθεί στην Ελλάδα, ενώ η οικογένειά του αρνείται ότι ο αδελφός του, Igor, έχει συλληφθεί. Τον Vukotic καταζειτείτο σε πολλές χώρες, καμία από τις οποίες δεν είχε καταφέρει να εκδόσει ένταλμα σύλληψής του, αφού δεν είχε υποπέσει σε καμία παράβαση.

Τον περασμένο Απρίλιο οι ελληνικές αρχές κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν, μετά τη σύλληψη του «δεξιού του χεριού», όταν εντοπίστηκε πάνω από μισός τόνος κοκαΐνης σε πολυτελές διαμέρισμα της Βουλιαγμένης και να εκδόσουν το διεθνές ένταλμα σύλληψής του, το οποίο και εκτελέστηκε από τις τουρκικές αρχές.

Το Μαυροβούνιο δεν αναζητεί τον Jovica, αλλά τα αδέλφια του, Igor και Stevan, οι οποίοι κατηγορούνται για σοβαρά εγκλήματα.

Σύμφωνα με τον τύπου του Μαυροβουνίου, ο συλληφθείς θα αφεθεί ελεύθερος και θα του ασκηθούν κατηγορίες για πλαστά έγγραφα, όμως η σύλληψή του είναι απλώς η εκκίνηση για να του ασκηθούν πολύ σοβαρότατες κατηγορίες, από το Κοτόρ, την πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου.

Πηγή: ant1news.gr

Tags
Back to top button