Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Συνελήφθη 38χρονος ταγματάρχης στη Σαμοθράκη με ναρκωτικές ουσίες! Θα οδηγηθεί στο Στρατοδικείο

Μια σύλληψη που «πληγώνει» το γόητρο του ελληνικού στρατού έλαβε χώρα στη Σαμοθράκη. Στη σύλληψη ενός 38χρονου στρατιωτικού (ταγματάρχη), προχώρησαν τις πρωινές ώρες χθες Δευτέρα 21 Ιουλίου, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής της Σαμοθράκης.

Ο ταγματάρχης, που σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Evros-news.gr υπηρετεί σε Μονάδα άλλου νησιού, κατηγορείται για παράβαση του Ν. 4139/2013 «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών» και του άρθρου 1 παρ. 2 του Ν. 3459/2006 «Κώδικα νόμων για τα ναρκωτικά», όπως αναφέρει το Evros-news.gr

Ειδικότερα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και διακριτικής επιτήρησης σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον 38χρονο στην περιοχή Γριά Βάρθα Θέρμων Σαμοθράκης, βρέθηκε να κατέχει εντός σακιδίου πλάτης τα κάτωθι:

  • τρία (03) πλαστικά σακουλάκια που περιείχαν οκτώ (08) χαρτάκια εμποτισμένα με LSD,
  • δύο (02) πλαστικά σακουλάκια που περιείχαν άγνωστη χημική ουσία καφέ χρώματος μικτού βάρους δεκαοκτώ (18) γραμμαρίων και ενός (01) δεκάτου του γραμμαρίου,
  • ένα (01) πλαστικό σακουλάκι που περιείχε δύο (02) αυτοσχέδιες κάψουλες με φυτικά αποσπάσματα άγνωστης ουσίας συνολικού βάρους ενός (01) γραμμαρίου,
  • μία (01) πλαστική διαφανή σακούλα που περιείχε άγνωστη χημική ουσία σε λευκή σκόνη συνολικού μικτού βάρους τριακοσίων τριάντα πέντε (335) γραμμαρίων,
  • μία πλαστική διαφανή σακούλα που περιείχε άγνωστη χημική ουσία σε λευκή – ροζ σκόνη συνολικού μικτού βάρους τετρακοσίων εβδομήντα πέντε (475) γραμμαρίων,
  • συνολικό χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων τετρακοσίων εξήντα (2.460 €) ευρώ,
    και μία (01) συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανευρεθέντα, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες πρόκειται να αποσταλούν στη Χημική Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας – Θεσσαλονίκης για περαιτέρω ανάλυση.

Ο ταγματάρχης που εκτιμάται ότι ήρθε στην Σαμοθράκη να πουλήσει τα ναρκωτικά σε επισκέπτες του νησιού, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα του Στρατοδικείου Ξάνθης για να απολογηθεί.

 

Tags
Back to top button